You are here: Home » Shoppen » KLM uniform

KLM uniform

geschreven door Constance

Afgelopen dagen schreven alle kranten al over het nieuwe KLM uniform (ontworpen door Mart Visser), en het grootste nieuws was toch wel de bij het nieuwe uniform een broek bij geleverd werd. Ik vind het allemaal niet zo schokkend, want er zijn al heel veel luchtvaartmaatschappijen waarbij de dames een broek dragen.

klm uniform

Ik heb vorige maand al mijn nieuwe KLM uniform mogen passen en ik was aangenaam verrast over de pasform en de snit. Het uniform staat elke dame goed, zelfs als je een maatje meer hebt. En dat geldt ook voor de broek, want deze kleedt zeer goed af. (En dat zelfs in het felle KLM blauw.)

Afgelopen weekend (KLM open dag) werd het nieuwe damesuniform aan iedereen geshowd en tot mijn grote verbazing kwam er ineens een KLM blauwe jurk voorbij op de catwalk. En dat was nu precies waar ik, als jurkenvrouw, op heb zitten wachten. Tuurlijk die broek is handig als je naar Almaty moet vliegen in de winter en het is daar -25 graden, maar ik voel me nu eenmaal lekkerder in een jurkje. En over die jurk heeft niemand het. Ik vond het model erg lijken op het model Diane (robe manteau) van laDress. We moeten wel een kleine bijdrage betalen voor de jurk (hoeveel is nog niet bekend) maar dat heb ik er graag voor over. (Trouwens voor de Maxima cape moeten we een betalen, maar ook die is elke euro waard.) Dus voor mij geldt: ik kan niet wachten tot volgend voorjaar als ik (eindelijk) in een jurkje aan boord mag verschijnen.
klm jurk

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com