You are here: Home » Interieuradvies » Licht en schaduw

Licht en schaduw

geschreven door Constance

Zonder licht is er geen schaduw. Schaduwplekken geven sfeer aan je interieur.  In eerdere artikelen schreef ik al over het spelen met licht en schaduwplekken. Ben je minder creatief of vind je het moeilijk om sfeer aan je interieur te geven door met licht te spelen ? Ik heb nu een leuke lamp gevonden die aan iedere kale muur of groot strak plafond sfeer brengt zonder dat je daarvoor creatief hoeft te zijn.

licht en schaduw

In de  cilinder zit een patroon dat door middel van etsen of zandstralen in het glas is aangebracht. Het enige wat je hoeft te doen is de lamp laten branden en voila het schaduwpatroon siert je muur of plafond.

licht en schaduw2

Wil je een chique uitstraling, maar wel in een modern jasje? Probeer dan deze Sha-do lamp van de Duitse ontwerper Peter Burning. Kijk op de site van Sha-do voor meer mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com