You are here: Home » Accessoires » Vogelvoer systeem

Vogelvoer systeem

geschreven door Constance

De vaste lezeressen weten het inmiddels, ik ben ‘verslaafd’ aan vogelvoertafels en nestkastjes. Het hele jaar door staat er vogelvoer klaar en hangen er vetblokken in de bomen.

advanced paalsysteem

Het vogelvoer bestel ik altijd bij Vivara en van alle producten die je bij Vivara koopt, gaat een deel van de opbrengst naar de Vogelbescherming Nederland, Stichting Egelopvang, Stichting Eekhoornopvang, de Vlinderstichting, Ravon en Vzz.

Na heb ik de herfst-/wintercatalogus in huis gekregen en daar staat hun allernieuwste vogelvoer systeem in, het Vivara Advanced Paal systeem. De basispaal kan je in de grond zetten of op je terras en bestaat uit een stabilisator, 2 paalstukken, een dubbele haak en een voederblokhouder. Wat ik erg leuk en handig vond, is dat je de basispaal kunt uitbreiden met een waterschaal, een voedersilohouder, een tak voor 3 vetbollen en afdakje en een bakje voor bijv. meelwormen.

Zodra de verbouwing van mijn huis klaar is (zo ong. half december) ga ik zeker overwegen om de Advanced Paal te bestellen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com