You are here: Home » Fashion » Safarikleding

Safarikleding

geschreven door Constance

Zoals jullie hebben kunnen lezen zit ik momenteel in Zuid Afrika om te genieten van een heerlijke safari vakantie.

En voor een safari moet je speciale kleding aanschaffen en (het liefst) alles in de kleuren bruin, beige, kaki en legergroen. Nu vind ik deze kleuren geen enkel probleem, alleen de modellen van de kleding zelf zijn niet mijn favoriet.

Want werkelijk niemand ziet er charmant uit in een afritsbroek, en deze broek behoort (helaas) tot de standaard safari-uitrusting. Dus ja, ik heb ook zo’n vreselijk lelijk ding gekocht, maar ik zou hier normaal gesproken echt niet dood in gevonden willen worden. Natuurlijk heb ik wel de minst lelijke gekocht (van het Italiaanse merk Wild Roses) en tot mijn grote opluchting heeft Wild Roses ook een safari afritsrok (evenals een leuk capri model)  in haar collectie zitten, dus deze heb ik ook maar meegenomen.

Maar waarom is zgn. safarikleding altijd zo vreselijk saai en lelijk? En niet alleen voor ons vrouwen, maar ook voor heren. Comfortabel betekent toch niet automatisch vormloos en lelijk? Dus wil ik een oproep doen aan de ontwerpers van outdoorkleding: probeer er eens iets moois van te maken, of huur voor mijn part een bekende ‘designer’  in en ik weet zeker dat het helemaal goed komt met de afritsbroek. (Die zowieso eigenlijk verboden zou moeten worden.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com