You are here: Home » Home gadgets » Prijsverlaging voor de Wii

Prijsverlaging voor de Wii

geschreven door Constance

De geruchten gingen al een tijdje. Na het verlagen van de prijzen voor de Playstation 3 en de XBOX 360 kon Nintendo toch niet achter blijven. Inmiddels is het dan bevestigd, ook de prijs van de Wii gaat omlaag. Wat de prijs gaat worden is nog niet helemaal duidelijk. De verwachting is dat het rond de 199 euro komt te liggen.

Dus mocht je van plan zijn om een Wii te kopen, dan zou ik er nog even mee wachten. Rond eind september, begin oktober (de ene zegt per 27 september, de ander weer 2 oktober) wordt de prijs verlaagd. Dan heb je toch mooi nog wat over om een extra spel te kopen, bijvoorbeeld Wii Sports Resort. Of Mario Kart, of Boogie SuperStar, of…. teveel om op te noemen.

wii

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com