You are here: Home » Fashion » Frans Molenaar ontwerpt voor C&A

Frans Molenaar ontwerpt voor C&A

geschreven door Constance

Na Dyanne Beekman en Jan Smit heeft C&A wederom een bekende ontwerper gestrikt voor een collectie, nl. Frans Molenaar.

frans molenaar voor c&a

Er komen van Frans Molenaar 2 lijnen bij C&A te hangen: Frans Molenaar at C&A (deze is door Molenaar zelf getekend) en Selected by Frans Molenaar. (Dit is een selectie uit de C&A collectie waarvan Frans Molenaar vindt dat deze aansluit op Frans Molenaar at C&A).

Er komt een speciale Frans Molenaar hoek in de 27 grotere C&A filialen, met een oppervlakte van 45 m2. De prijzen liggen tussen de euro 29,- voor een blouse t/m euro 179,- voor een jas. Frans Molenaar at C&A’ en ‘Selected by Frans Molenaar’ zijn vanaf 8 oktober in geselecteerde C&A-filialen te koop en bovendien in de C&A-shop op Wehkamp.nl en ook in de C&A vestigingen in München, Stuttgart, Zwitserland en Parijs (Hausmann).

Het gezicht vd. campagne wordt Irene van de Laar. Ze zal vanaf 8 oktober in de etalages van de geselecteerde filialen van C&A te zien zijn, maar in de tv commercial.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com