You are here: Home » Beauty » Shoppen in Rome

Shoppen in Rome

geschreven door Constance

Zojuist hebben we aangelegd in Civitavecchia en deze haven ligt ong. 70 km. ten noorden van shoppingcity Rome! Je kunt vanaf de MSC Splendida met een privétransfer of busexcursie naar Rome maar ook kan je (lekker goedkoop: je moet toch ergens op bezuinigen en je houdt op deze manier mooi geld over voor een paar schoenen of een tas) met de trein.

winkelen in rome

Natuurlijk is Rome een waar shopping walhalla. voor de merken als Versaci, Armani, Valentino moet je naar de Via Condotti en de omliggende straten zoals Via Frattina, Via Borgognona en Via Bocca di Leone. Heb je iets minder te besteden kan je in de Via del Corso ook heel goed terecht voor kleding, schoenen en accessoires en dit geldt ook voor de Via del Tritone, de Via Nazionale en het Piazza di Spagna.

Er zijn ook mooie warenhuizen in Rome, zoals Cinecitta 2 (meer dan 100 winkels) op de Via Palmira Togliatti en La Rinascente op de Via di Propaganda.


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com