You are here: Home » Home gadgets » sporthorloge Nike+ sportband

sporthorloge Nike+ sportband

geschreven door Constance

NikePlusSportband.jpgNike blijft innoveren en heeft nu de hipste vorm van het sporthorloge uitgebracht, de Nike+ sportband. Als triathleet leg ik vele kilometers af, met een sporthorloge om mijn pols en dat zijn helaas nog steeds niet de mooiste horloges. De Nike+ sportband verrast mij dan ook aangenaam als het om vormgeving gaat.

De Nike+ sportband is een polsband waarmee je tijdens het hardlopen je tempo, afstand, looptijd en verbrandde calorieën meet. Dat alles verpakt in een super sexy verpakking zoals we van Nike gewend zijn.

De sportband heeft allerlei handige features zoals een usb stick waarmee je je looptijd direct in je computer kan zetten. Het beeldscherm heeft grote digitale cijfers zodat je tijdens het sporten gemakkelijk de status van je training kan aflezen. De afstanden, het tempo etc. worden gemeten met de Nike+ sensor die in een speciaal vakje in je (uiteraard) Nike hardloopschoenen moet stoppen. De sportband is uiteraard waterdicht zodat je er ook in de regen mee kan hardlopen en er zelfs mee onder de douche kan. De data van je trainingen zijn op de Nike site in mooi vormgegeven overzicht bij te houden.

De Nike+ sportband is verkrijgbaar via de Nike.com webshop in de kleuren zwart/geel en grijs/roze en kost 60 euro inclusief Nike+ sensor.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com