You are here: Home » Fashion » Zijde kleding

Zijde kleding

geschreven door Constance

Doordat ik regelmatig in Shanghai kom laat ik daar tegenwoordig allerlei jurkjes en tunieken maken, en dat allemaal van zijde. (En het kan gewoon in de wasmachine.)

lies pullen

Wil je ook een mooie zijde blouse, broek, jurk of tuniek kopen? Ga dan gerust langs bij LieS Pullen haar winkel  ‘ Langs de ZijdeRoute‘ in Dordrecht. De eigenaresse is 5 jaar geleden gestart met haar winkel en haalt zelf de kleding en de accessoires (sjaals en avondtasjes) uit China. Ook kan je bij haar terecht voor een hele grote collectie sieraden en parels.

Zaterdag 5 september as. viert LieS Pullen Langs de ZijdeRoute haar lustrum en je kunt nu terecht voor de najaarcollectie. Vanaf 12.00 uur ben je van harte welkom in Dordrecht en krijg je bij binnenkomst een welkomsdrankje.

Op zaterdag 19 september staat heel Dordrecht in teken van de fashion tijdens het feest Dordt in de Mode en dan showen een aantal modellen, waaronder 3 heren, de collectie van Langs de ZijdeRoute.


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com