You are here: Home » Groen wonen » Vandaag drie nieuwe series LED-lampen voor de woonkamer

Vandaag drie nieuwe series LED-lampen voor de woonkamer

geschreven door Constance

Droom je van lampen die je voor de komende 15 tot 25 jaar niet meer hoeft te vervangen? Lampen die passen in standaardfittingen en slechts een fractie van de energie verbruiken ten opzichte van andere lampen? Vandaag 1 september introduceert Philips drie compleet nieuwe series van energie-efficiënte LED-lampen en -spotlampen. De Econic-, Accent- en Novallure-series bestaan uit een unieke reeks lampen voor zowel algemene verlichting als sfeerverlichting in een scala van prachtige kleuren en stijlen.

De LED-lampen zien er fantastisch uit en gaan tot 25 keer langer mee dan gloeilampen – terwijl ze een fractie van de energie verbruiken. Ze worden in slechts 18 maanden terugverdiend – en leveren al vanaf dag één een bijdrage aan het milieu.

Econic – praktische, algemene verlichting
EconicDe Econic-serie geeft de praktische, algemene verlichting die nodig is voor de dagelijkse activiteiten. De serie bevat een GU10 spotlamp met een normale 2-pins lampvoet en een matte versie met een conventionele vorm en een E27 lampvoet. Deze lamp heeft een lichtopbrengst die gelijk is aan een gloeilamp van 25W terwijl de spotlamp een lichtopbrengst heeft die gelijk is aan
een halogeenlamp van 35W. Hun energieverbruik daarentegen is slechts 5W respectievelijk 3W, waardoor ze het milieu minimaal belasten en tot wel 80-90% energie besparen. Marktadviesprijs: € 29,99

Novallure – cool, sprankelend design
NovallureDe Novallure LED-lampen zijn ontworpen om gezien te worden – hun lichttechnische prestatie in combinatie met een hippe, gestroomlijnde stijl heeft al tot heel wat nominaties voor designprijzen geleid. De witte lampen zijn beschikbaar in zowel helder als mat glas, in kaars- en kogelvorm. Allebei hebben ze een E14 lampvoet, waardoor ze zeer geschikt zijn voor gebruik in kroonluchters. Novallure-lampen produceren 10W uniek, sprankelend licht. Met een vermogen van slechts 2W bieden ze een besparing van rond 80% ten opzichte van gloeilampen. Marktadviesprijs: € 19,99

Accent – mooi, kleurrijke atmosfeer
AccentDe Accent-reeks biedt het type verlichting dat stijl en sfeer geeft in iedere kamer in huis en bestaat uit vier verschillende typen lampen. AccentWhite bestaat uit twee witte, mat-glazen lampen; één met een standaardvorm en een E27 lampvoet, de andere met een kaarsvorm en een E14 lampvoet. Beiden geven 10W gloeiend, warm-wit licht. AccentColor maakt het mogelijk om licht te personaliseren in iedere kamer, met kleurvolle, decoratieve accenten – bijvoorbeeld tijdens een feest, of in een kinderkamer om een zachte geruststellende gloed te produceren. De reeks bevat een spotlamp en een matte lamp die beschikbaar zijn in rood, groen, blauw, geel en kleurveranderende modellen. Marktadviesprijs: AccentWhite € 9,99/AccentColor € 7,99 – 9,99

Novallure_lifestyle

Deze nieuwe, energie-efficiënte lampen bieden je een unieke manier om de sfeer in huis te personaliseren, op een duurzame manier. De nieuwe Philips LED lampen zijn vanaf september beschikbaar in de winkel.
Ga voor meer informatie naar: http://www.philips.nl/about/news/index.page

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Jan de Bruijn 5 oktober 2009 - 23:13

Zijn deze LED lampen dimbaar?

Reageer
Jan de Bruijn 5 oktober 2009 - 23:13

Zijn deze LED lampen dimbaar?

Reageer
Jan de Bruijn 5 oktober 2009 - 23:13

Zijn deze LED lampen dimbaar?

Reageer
wilma korrel 6 oktober 2009 - 10:14

Hoi Jan,
In alle informatie die er te lezen is staat niet vermeld dat ze dimbaar zijn.
Als ze inmiddels in de winkel verkrijgbaar zijn is het zeker de moeite waard hier naar te informeren.
Groet,
Wilma

Reageer
wilma korrel 6 oktober 2009 - 10:14

Hoi Jan,
In alle informatie die er te lezen is staat niet vermeld dat ze dimbaar zijn.
Als ze inmiddels in de winkel verkrijgbaar zijn is het zeker de moeite waard hier naar te informeren.
Groet,
Wilma

Reageer
wilma korrel 6 oktober 2009 - 10:14

Hoi Jan,
In alle informatie die er te lezen is staat niet vermeld dat ze dimbaar zijn.
Als ze inmiddels in de winkel verkrijgbaar zijn is het zeker de moeite waard hier naar te informeren.
Groet,
Wilma

Reageer
Martien 4 november 2009 - 18:11

Hallo Wilma,

Zijn de Econic GU10 (5watt ) ook verkrijgbaar in warmwit?

B.v.d. & groeten,Mar10

Reageer
Martien 4 november 2009 - 18:11

Hallo Wilma,

Zijn de Econic GU10 (5watt ) ook verkrijgbaar in warmwit?

B.v.d. & groeten,Mar10

Reageer
Martien 4 november 2009 - 18:11

Hallo Wilma,

Zijn de Econic GU10 (5watt ) ook verkrijgbaar in warmwit?

B.v.d. & groeten,Mar10

Reageer
Wilma 4 november 2009 - 22:21

Hallo Martien,
Ik ken alleen de Econic GO8727900871715 (7 watt), normale fitting met warmwit licht.
Groeten,
Wilma

Reageer
Wilma 4 november 2009 - 22:21

Hallo Martien,
Ik ken alleen de Econic GO8727900871715 (7 watt), normale fitting met warmwit licht.
Groeten,
Wilma

Reageer
Wilma 4 november 2009 - 22:21

Hallo Martien,
Ik ken alleen de Econic GO8727900871715 (7 watt), normale fitting met warmwit licht.
Groeten,
Wilma

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com