You are here: Home » Accessoires » Sony digitaal fotolijstje

Sony digitaal fotolijstje

geschreven door Constance

Sony brengt weer een aantal digitale fotolijstjes op de markt en een daarvan is ingelegd met Swarovski kristallen.

sony

De Sony S DPF-D72N/BQ heeft een 7 inch LCD scherm met een 800 x 400 WVGA resolutie. Je hebt 1 GB geheugen en natuurlijk kun je ook foto’s van een usb-stick of geheugenkaart bekijken. Alle geheugenkaarten worden door het fotolijstje herkent. Je kunt het S-lijstje horizontaal en verticaal ophangen en de foto’s worden automatisch gedraaid. Ook kan ie worden neergezet. In oktober kan je het lijstje in de VS kopen, of ie ook naar Nederland komt is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com