You are here: Home » Beauty » De Verbouwing

De Verbouwing

geschreven door Constance

Schoonheid: hoe ver ga jij?

Het wordt gelukkig weer iets minder, maar vorig jaar was er toch elke avond wel een programma op tv waar een dame of heer toe was aan een kleine of grote verbouwing. Niet dat ik daar iets op tegen heb, integendeel … Maar vraag me wel af zijn deze mensen van al hun problemen af met een nieuw uiterlijk?

Mathilde, succesvol plastisch chirurg, opent haar privékliniek. Ze lijkt aan de vooravond te staan van wat een glansrijk vervolg van haar carrière moet worden. Sakia Noort heeft zich zelf weer overtoffen, met dit spannende boek, je wilt het in één keer uitlezen.

Mathilde komt voor de grote uitdaging te staan, hoe ver ga je  met een verbouwing …. letterlijk en figuurlijk. Als arts leg je een eed af: Ik maak geen misbruik van mijn medische kennis, ook niet onder druk. Ik zal zo het beroep van arts in ere houden. Dat beloof ik.

Mathilde is als vrouw in elk opzicht geslaagd te noemen: ze is slim, ze combineert een groot zakelijk inzicht met een hoge morele standaard, is gelukkig getrouwd en heeft een intelligente puberzoon. Maar schijn bedriegt. haar huwlijk wankelt en de verbouwing van hun huis, die geleid wordt door haar echtgenoot en een “groene”aannemer, dreigt uit et lopen op een ramp. Dan accepteert Mathilde, wanhopig als ze is, de helpende hand van een oud vriendje. Daarmee manouvreert ze zich in een positie waar geen uitweg meer mogelijk lijkt.

Saskia Noort € 19,95.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com