You are here: Home » Shoppen » Rings Eclectic

Rings Eclectic

geschreven door Constance

Er zijn sieraden waarvan ik gelijk reageer met: hebben, hebben, hebben! En dat is met Rings Eclectic ook het geval.

Rings Eclectic komen oorspronkelijk uit de VS, waar ze binnen notime uitverkocht waren bij de bekende warenhuizen als Nordstrom, Harvey Nicols en Harrods.
Ook zijn de kritieken in de glossy’s (Gracia, Voque, Instyle etc.) lovend en je kunt nu in Nederland Rings Eclectic (online) kopen bij FashionManor.com. Zij verkopen 5 verschillende modellen uit de Cocktailhour collection. (Helaas zijn de andere 3 collecties nog niet te koop, maar wie weet.) De ringen worden gemaakt van (edel)stenen en kristal en zijn allemaal even bijzonder. Ik word zelf helemaal blij van de ring Purple, de ring Purple Flower en de ring Red.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com