You are here: Home » Home gadgets » Fatboy Hangmat

Fatboy Hangmat

geschreven door Constance

Een van mijn grootste wensen was (als eindelijk mijn tuin klaar was) een lekkere hangmat. En dan niet zo’n ding dat je tussen 2 bomen in moet spannen, want zo’n eentje heb ik gehad en dat werkt dus niet.

Ik kwam terecht op de site van Gadgetfabriek en daar zag ik DE ultieme hangmat staan: de Fatboy Headdemock!

De Fatboy Headdemock is heerlijk ruim, je kunt er makkelijk met z’n 2-en of zelfs 3-en inliggen, je hebt geen bomen of palen nodig (want hij wordt geleverd met een standaard) en hij is gemaakt van een stof met een water- en vuilafstotende coating. Verder heeft het matras een inwendig frame, waardoor je heel makkelijk in en uit je hangmat kunt stappen.

Ik heb ‘mijn’ Fatboy Headdemock gelijk besteld en nu maar wachten op de tuinman en mooi weer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com