You are here: Home » Gadgets » Fatboy zitkussens

Fatboy zitkussens

geschreven door Constance

Fatboy heeft 2 nieuwe zitzakken toegevoegd aan het al bestaande assortiment van de Fatboys. Na de Fatboy Originals en de Fatboy Marikmekko zijn er nu ook de Fatboy Djeksuns en de Fatboy Rockies.

De Fatboy Djeksuns zijn getypeerd op Michael, LaToya en Janet en de veranderende huid van Michael. Er wordt een oranje, roze of groene gloed zichtbaar als je gaat zitten, en dat komt doordat de stof uitrekt. Ook blijft je favoriete zithouding in de Djeksuns staan.

De Fatboy Rockies heten Joe, George en Cassius en zijn heel zacht maar ook heel sterk. Dat komt door de 3-fasenbehandeling: eerst wordt de stof geverfd, dan geborsteld voor de robuuste uitstraling en tenslotte wordt de stof gewassen voor het zachte effect.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com