You are here: Home » Columns » Traditie in Oxford

Traditie in Oxford

geschreven door Constance

Enkele weken geleden was ik in Oxford. Traditie omarmt je hier.
Het jongenskoor wat elke avond zingt in Christ Church, de oude gebouwen en de vele studenten maken het tot een onvergetelijk stadje.Je waant je in het verleden, een andere wereld.

Zo vindt er elke dag tussen 12.00 uur en 13.00 een lunch plaats met alle studenten en hun professoren. Iedereen kent deze grote eetzaal wel van de Harry Potter films, maar dat deze eetzaal elke dag door de studenten en professoren wordt bezocht is wellicht niet bij iedereen bekend. Zie op de foto hoe alles gedekt is. Alle bordjes dicht naast elkaar. Sober maar toch heel uitnodigend en als doel om vriendschap tussen docent en student te bevorderen. Een eeuwenoude traditie om kennis en vriendschap samen te laten vloeien.

Kortom Oxford heeft mijn hart gestolen. Hier wil ik zeker nog naar terug. Naast de typische engelse architectuur en vele aantrekkelijke winkeltjes ook zeer veel pubs en restaurantjes.


Natuurlijk zijn wij ook bij onze grote vriend Jamie Oliver gaan eten. “ Jamie Italian “Een totaal andere inrichting, maar zeker ook weer de sfeer van Oxford!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com