You are here: Home » Shoppen » Les Fleurs De Bach

Les Fleurs De Bach

geschreven door Constance

Ik krijg soms een tip over een product dat ik denk, leuk maar werkt dit?. Eerst maar eens gaan zoeken op het internet, en helemaal verbaasd….

De Britse dr Edward Bach (1886 – 1936 ) vond in de natuur 38 bloemenbloesems, die elk een uniek helende werking hebben, en helpen bij vormen van geestlijke klachten. Zijn motto was “Als je lekker in je vel zit, ben je op je mooist”

Ik heb de roomspray van Fleurs De Bach gebruikt.  De roomspray gebruik je in een ruimte die gekenmerkt wordt door een bepaalde sfeer, ideaal voor kantoren en wachtkamers. De roomspray is te krijgen in drie varianten, stress, spanningen en zware tijden.

Ik heb de stress uitgeprobeerd, deze zorgt voor ontspanning en tempert de zenuwen, brengt weer balans in de kamer. Nu is het niet zo dat ik dat mijn huiskamer een stressie omgeving is, maar het werkt ook voor je huisdieren en dat was wel nodig.! Twee teckels in huis, waarvan er 1, een lichte vorm van verlatingsangst heeft. De roomspray wordt zelfs geadviseerd door de dierenarts, en na een week merk ik al resultaat de sfeer is minder gestresst, en als ik wegga geen geblaf meer.

Het is een prettig geurtje in huis, niet overheersend als je de huiskamer binnenkomt ruikt het naar lichte witte bloesem.

Ik ga nu ook de Elixers uitproberen dat wordt “vrouw”, deze druppels neem je in met wat water en helpen tegen b.v menstruatie klachten. Jullie gaan hier over enkele weken meer over lezen.

Les Fleurs De Bach roomspray € 24,95 bij Douglas.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com