You are here: Home » Shoppen » Sigg drinkflessen

Sigg drinkflessen

geschreven door Constance

De Rolls Royce onder de bidons en drinkflessen is het Zwitserse merk Sigg. Sigg flessen zijn uit 1 stuk aluminium gemaakt waardoor de fles niet kan breken als hij valt.

Een heel groot assortiment Sigg flessen kan je nu online kopen bij Swissoriginal.eu. En dan niet alleen voor de standaard modellen maar ook voor voor flessen met hele bijzondere printsen special editions. Ook voor kinderen zijn er speciale Sigg drinkflessen, zoals oa. Hello Kitty voor meisjes en Batman en Spiderman voor jongens. Bij Swissoriginal.eu kan je ook een heel assortiment accessoires aanschaffen, zoals thermohoezen, schoonmakers, drinkdoppen en bidonhouders. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com