You are here: Home » Ladygadgets » Personality-brillen van Anne et Valentin

Personality-brillen van Anne et Valentin

geschreven door Constance

Als kind vond ik het een verschrikking – het dragen van mijn rode brilletje met dikke glazen, waarvan er soms ook nog eens eentje was afgeplakt met een stomme kinderpleister… Gelukkig is die tijd voorbij. En dat is mede te danken aan de designers die zorgen voor zoveel keuze in de monturen, zodat je je bril aan je kleding, make-up en humeur kan aanpassen.
Dat je met een montuur ook een statement kan maken over je persoonlijkheid, weet ook fashionable brillenmerk Anne et Valentin. In hun nieuwe lijn Delighted to be Yourself tref je vooral veel variatie aan. Van robuust oranje model tot fragiel metaal; je vindt altijd wel een montuur dat bij jou en bij het moment waarop je ‘m gaat dragen past.

En zo werd de ooit gehate bril een ware ladygadget! Je zou bijna balen dat je zulke goede ogen had.  Maar niet getreurd – ook voor mensen met een buitengewoon scherp gezichtsvermogen heeft Anne et Valentin veel moois: ‘personality’ zonnebrillen rond en hoekig, dik en dun, zwart en schildpad… you name it.

Klein nadeeltje van al die mooie monturen: ik weet niet welke ik moet kiezen…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com