You are here: Home » Design meubels » Meubels van karton ?

Meubels van karton ?

geschreven door Constance

Wilt u een uniek meubelstuk voor in uw huis of kantoor, denk dan eens aan karton. Karton met een kern van honingraatstructuur is enorm stevig en daardoor te gebruiken voor diverse meubelen zoals tafels, boekenkasten, krukjes, salontafeltjes of een bureau. Het karton heeft een natuurlijke en robuuste uitstraling. Het is verkrijgbaar in diverse diktes en is eenvoudig op elkaar te lijmen.

“Kartonnen boekenkast”

Een kartonnen boekenkast van 4 losse modules. Elke module heeft 2 vakken met een hoogte van respectievelijk 20, 30, 50 en 70cm. De breedte van elk vak is 40cm. De boekenkast is ontworpen door D. van den Berg.
Het is mogelijk uw eigen boekenkast te ontwerpen en door de Karton Winkel te laten maken.

Hoogte: 230 cm
Breedte: 90 cm
Diepte: 55 cm

Prijs: Euro 259,- (inclusief BTW en EXCL. verzendkosten)
Levertijd: op aanvraag

“Kartonnen dressoir – tv meubel”

Een kartonnen dressoir – tv meubel. Het dressoir heeft 2 opbergvakken en 1 lade. Over de volledige lengte onder het bovenste blad is een ruimte gemaakt om cd’s naast in op te bergen. Tevens zit er een open ruimte in het dressoir voor glaswerk of andere spullen. Uiteraard is het mogelijk een dressoir op maat te laten maken.

Hoogte: 80cm
Breedte: 1.80cm
Diepte: 50cm

Prijs: op aanvraag
Levertijd: op aanvraag

Voor meer voorbeelden kun je kijken op de website van De Karton Winkel

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com