You are here: Home » Shoppen » Met Rowenta winkelen in Londen

Met Rowenta winkelen in Londen

geschreven door Constance

Get ready for Londen! Spring in de taxi en ga mee.

Wil je dit jaar nog een hele leuke prijs winnen? Rowenta geeft jou en je vriendinnen de kans om te gaan shoppen in Londen. En je krijgt nog €1250,- shopmoney mee ook! Rowenta heeft een speciale decemberactie op Hyves, dus zorg ervoor dat jij en je vriendinnen Londen ready zijn. Stuur die taxi op pad en pik je vriendinnen op! Meld je snel aan via Hyves. En heb je geen Hyves profiel, kijk dan op fabulousyou.nl.
Heb je in deze drukke maand even geen inspiratie voor je Londen-ready kapsel? Geen paniek. De stylinglovers op fabulousyou.nl schieten te hulp. Met video’s,stylingtips en links naar London’s finest! Dus zet die fabulous foto op je hyves spring in die taxi en wie weet ben jij in januari aan het shoppen in Londen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com