You are here: Home » Columns » Opruimen poetsen en opbergen.

Opruimen poetsen en opbergen.

geschreven door Constance

Ik kan er nu al naar uitkijken….de feestdagen voorbij, kerstboom de deur uit en dan het huis lekker opruimen. Nog te vroeg voor de voorjaarsschoonmaak maar toch het voelt goed het nieuwe jaar schoon en opgeruimd te beginnen. En daar helpt organiseren, en overzichtelijk opbergen bij.

Sinds een paar maanden krijg ik elke week op woensdag de nieuwsbrief van Tchibo binnen op mijn muismat. En binnenkort is het thema opruimen en schoonmaken. Een hele nieuwsbrief met handige schoonmaakhulpjes en ook handige opruimmogelijkheden voor allerlei huishoudelijke zaken.

Heel handig en nu al door mij besteld mij, het opklapbare kledingrek. Niet alleen mooi maar ook zeer praktisch. Ik ben gezegend met een hulp in de huishouding die bij ons klopt, veegt en zuigt. En… zelfs de was wordt door haar gestreken, maar de overhemden hangt ze aan de kastdeur, het is dan ook veel handiger om ze op het rek te hangen. En door ons daarna in dekast op te ruimen.

Dus eigenlijk komt het opruimen, poetsen en opbergen niet zo op mijn schouders neer als op die van onze hulp. We hebben de lieve schat flink beloond met de kerst voor haar goede werk en als bonus krijgt ze straks een handig rek. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com