You are here: Home » Fashion » H&M Comme des Garcons

H&M Comme des Garcons

geschreven door Constance

Vanaf 13 november as. ligt ie in de H&M winkels, de Comme des Garcons collectie voor H&M.

Nu is de ontwerper Rei Kawakubo (en Comme des Garçons) in Nederland niet echt heel ‘hot’ dus ik vraag me af of we net zo’n slagveld als de afgelopen jaren (Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Victor & Rolf en Roberto Cavalli) bij de Nederlandse H&M vestigingen in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Maastricht kunnen verwachten. Je kunt al wel de gehele collectie online bekijken en de gehele lijn is zeer minimalistisch, zoals eigenlijk wel te verwachten is bij Comme des Garçons. Ik word niet echt heel warm van de items die ik heb gezien (de tas en de witte overhemdblouse vind ik wel leuk) maar dat komt misschien ook wel omdat ik zowieso geen fan ben van minimalisme ;). Maar ik kan er ook wel helemaal naast zitten en staat de gehele collectie binnen 1 uur nadat de verkoop gestart is wel tegen woekerprijzen op Marktplaats.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com