You are here: Home » Architectuur » Familie Barack Obama verhuist

Familie Barack Obama verhuist

geschreven door Constance

Hun nieuwe adres gaat worden: 1600 Pennsylvania Avenue NW in Washington, D.C. Dan ben je dus de nieuwe president van Amerika en moet je verhuizen naar het bovenstaande adres. Zou Michelle, zijn vrouw, daar blij mee zijn vraag ik me af. Ik heb even gekeken op Wikipedia en er is niet zoveel bekend over het privé domein (Executive Residence) in het Witte Huis. Ik kan althans geen foto’s vinden hoe het er nu uitziet.

Hoe woont de president daar? Zo dicht bij het werk.Kan je je daar dan nog wel ontspannen? En hoe zal het zijn voor zijn dochters? Het lijkt mij fijn om toch wat spullen om je heen te hebben die uit je eigen huis komen, om het huiselijk te maken. Zou de familie Obama daar ook zo over denken?

Als ik zo kijk naar Michelle zou het best zo wel eens kunnen zijn dat zij net zoals Jacky Kennedy in de jaren ’60 misschien wel een eigen stempel gaat drukken op het interieur van het Witte huis, zeker op het privé gedeelte. Al heeft Jacky wel hulp gehad van de toenmalige bekende interieurontwerpster Sister Parish.

In ieder geval zou ik er niet willen wonen! En als Michelle Obama er niet uitkomt met het inrichten, net zoals Jacky Kennedy,…ze mag me altijd bellen!

Mart Renes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com