You are here: Home » Gadgets » Chanel agenda

Chanel agenda

geschreven door Constance

Ik ben nog steeds een fan van een leren agenda, en verheug me dan ook elk jaar weer als ik een nieuwe vulling mag kopen. Ik heb mezelf vorig jaar een Longchamp lakagenda cadeau gedaan, maar ooit (als ik later groot ben) wil ik een Louis Vuitton agenda.

Zoek je een bijzonder cadeau (voor jezelf?) dan is de Chanel agenda ook helemaal je-van-het. Dit najaar komt nl. de allernieuwste Chanel agenda collectie uit. De zwarte leren agenda heeft een groot dubbel C-logo. De zilveren uitgave is bedekt met Chanel symbolen: Nr.5, de camelia, het strikje en de namen Biarritz, Paris en Monaco. De vulling is getekend door Karl Lagerfeld en op elke pagina is het Chanel logo te vinden. De agenda is te koop in 3 maten, in 6 verschillende kleuren in de Chanelwinkels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com