You are here: Home » Beauty » Lippenbalsem

Lippenbalsem

geschreven door Constance

Ik gebruik het hele jaar door lippenbalsem, ik heb zelfs een stick naast mijn bed staan, en ik heb laatst gelezen dat je niet aan lippenbalsem verslaafd kunt raken dus smeren maar….

Een hele goede lippenbalsem is Badger Balm en de ook de doosjes hebben hele bijzondere afbeeldingen. Zo staat op elk potjes de afbeelding van een das. En er is bijna voor elk ‘probleem’ een Badger product, zoals de Nagelriem Balm, de Lip Balm, de stijve spieren Balm, de Winter Wonder Balm (als je je een beetje grieperig voelt), de Voeten Balm en ga zo maar door. Alle ingredienten zijn 100% natuurlijk en en is het gehele assortiment is oa. bij Bever Sport te koop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com