You are here: Home » Design meubels » Marcel Wanders en Graham & Brown

Marcel Wanders en Graham & Brown

geschreven door testman

Altijd al een designstuk van Marcel Wanders willen hebben en ben je ook nog op zoek naar een nieuwe uitstraling van je woonkamer? Dan is de nieuwe behangcollectie van Marcel Wanders via Graham & Brown misschien wel precies wat jij zoekt!

De collectie bestaat uit acht verschillende behangetjes in verschillende kleuren die over de toonbank gaan voor 49,95 Euro per rol. Mijn favoriet is Stella, een prachtig fris geel behang. Maar ook als je liever iets klassiekers, meer ingetogen wilt kom je aan je trekken.

Kijk voor de volledige collectie op de website van Graham & Brown.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com