You are here: Home » Shoppen » HEMA regenjas

HEMA regenjas

geschreven door Constance

Ook dit jaar heeft de HEMA weer haar jaarlijkse ontwerpwedstrijd gehouden en in het thema ‘mode’ is het winnende ontwerp een regenjas geworden.

De HEMA regenjas is geen plastic, zweterig, vormloos ding geworden maar eentje die elke dag gedragen kan worden. De ontwerpster Elsien Gringhuis is studente aan de Artez Hogeschool. De jas is gemaakt van biologisch katoen
met een laag natuurrubber, dus 100% natuurlijk. Het is alleen nog niet zeker of de jas ook echt in de HEMA komt te hangen, want vaak gebruiken ontwerpers (te) dure materialen en dan kan de jas niet geproduceerd worden voor een HEMA-prijsje.

Verder kreeg Lisette Haasnoot een eervolle vermelding met haar ‘hoody’. De hoody is een draagzak van (biologisch) tricot waarin je een baby op 3 manieren kan dragen en ook is de hoody ‘reversible’ waardoor je 2 verschillende designs hebt.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

lin 26 augustus 2016 - 16:27

hallo, waar is deze regenjas te bestellen en wat is de prijs, m.vr.gr. lin

Reageer
Constance 28 augustus 2016 - 13:51

Hi Lin, dank voor je vraag. Ik ben bang dat deze regenjas niet meer bij HEMA te koop is, want het artikel is uit 2008. Maar probeer het anders bij het HEMA hoofdkantoor in Amsterdam. Succes

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com