You are here: Home » Fashion » LaDress

LaDress

geschreven door Constance

Eindelijk heb ik deze week er tijd voor ‘gemaakt’, ik heb mijn jurkje bij LaDress besteld.

Ik heb mijn bestelling maandagmiddag gemaakt en dinsdagmiddag stond ‘mijn’ TNT postbode op de stoep met een doos. (En aangezien ik regelmatig pakjes thuis gestuurd krijg, was hij erg benieuwd wat hier nu weer inzat). Ik maakte het pakketje open en het eerste wat ik zag was een mooie lilakleurige doos. Het was echt een cadeautje, dus geweldig om te krijgen (bijv. van je geliefde) maar het is ook heel leuk om jezelf te verwennen met een LaDress. Het jurkje zat heel mooi verpakt in zijdepapier, dus het was echt een feestje om het pakketje uit te pakken. En toen kwam het allerleukste; hij paste! Ik heb het jersey lycra jurkje besteld en het mooie is dat de rok heel mooi meebeweegt en dat het heel goed afkleedt, zeker bij wat stevige heupen en billen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com