You are here: Home » Shoppen » Mail & Female

Mail & Female

geschreven door Constance

Zoals ik vorige week al schreef, was het afgelopen donderdag Vibrator College Day bij Mail & Female.
(Klik hier voor dat artikel)

Als je bang bent om een seksshop binnen te gaan, kan je die ‘angst’ overboord zetten bij Mail & Female want hier vind je geen mannen in lange regenjassen. Sterker nog, de dames die ik ben tegengekomen zijn vrouwen zoals jij en ik, jong en oud. En wat heel prettig is, je kunt elke vibrator of dildo uitgebreid in je hand nemen, voelen hoe hard of zacht de trilling is etc. En het personeel kan je alles over het assortiment vertellen. Ook is de hele collectie lingerie van Love from Holland en La Fille d’O te bewonderen. En wist je dat er een top-10 van best verkochte vibrators is! (En alle hulpmiddelen zijn gemaakt zonder weekmakers.) En de best verkopende modellen zijn van Lelo. Dit Zweedse merk heeft een groot assortiment en het bijzondere is dat je heel goed moet kijken wat je in je hand hebt (lees mooie kleuren en modellen) echt een aanrader!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com