You are here: Home » Muren & wanden » Bijzondere spiegels

Bijzondere spiegels

geschreven door Constance

Spiegel profile is een kunstig object aan de muur. Deze spiegel zal geen enkel moment hetzelfde zijn. Elke keer wanneer de spiegel vanaf een andere kant bekeken wordt of wanneer de lichtval anders is dan verschillen de kleuren van het profiel.

De Skate spiegel is een origineel stukje kunst aan de muur, want kunst is niet alleen het schilderij aan de muur.
Deze spiegel brengt een waanzinnig aanzicht met zich mee inclusief bevestigde skateboard wielen! 

Razorblade mirror dé stoere spiegel. Eindelijk een spiegel waar ook de stoere man zonder enige gêne in durft te kijken. Deze spiegel is niet alleen een geweldig wandobject… het is ook de perfecte ‘scheerspiegel’.

Brad Pitt, Paris Hilton, Cameron Diaz, Julia Roberts of Muhammad Ali. Bent u even lang als een van deze wereldberoemde sterren? De spiegel ‘Who tall are you’ laat het u zien! De rode lijn in het middel geeft uw lengte aan en aan beide zijde kunt u vergelijken bij welke lengte van de popsterren u in de buurt komt!   

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com