You are here: Home » Shoppen » Citizens of Humanity

Citizens of Humanity

geschreven door Constance

Zit er bij jou in de buurt geen enkele winkel die de het fantastische jeansmerk Citizens of Humanity verkoopt?

Geen enkel probleem (meer) want vanaf deze week is er een Nederlandse webwinkel geopend. Je kunt de gehele Citizens of Humanity collectie online bestellen! Dat de jeansmodellen populair  zijn bij allerlei VIP’s blijkt wel uit het feit dat ze ook gedragen worden door oa. Cameron Diaz, Eva Mendez, Jennifer Aniston, Nathalie Portman, Penelope
Cruz, Cindy Crawford, Brad Pitt, George Clooney en Keanu Reaves. En wist je dat er zelfs een zwangerschapscollectie is. Je kunt je Citizens of Humanity jeans gratis laten afleveren (in Nederland) en de betaling gaat (heel veilig) via iDeal. En binnen 1 dag heb je je bestelling in huis.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com