You are here: Home » Design meubels » Sanitair design voor mannen

Sanitair design voor mannen

geschreven door Constance

Clark Sorensen maakt een van de meest verbazingwekkende en prachtige urinoirs die u misschien ooit heeft gezien. Deze grote verrassend mooie bloemen en schelpen zijn handgemaakt van duurzaam hoog vuur porselein. Elk sculptuur is uniek en met de hand gemaakt. In eerste instantie waren deze sculpturen bedoeld als kunstwerken, maar de kunstenaar werd gestimuleerd om van deze sculpturen volledig functionerend porselein sanitair te maken. 

Clark Sorensen groeide op in Salt Lake City, Utah, waar hij met lof een Bachelor of Fine Arts graad in de Beeldhouwkunst behaalde aan de Universiteit van Utah.  Hij woonde twee jaar in Frankrijk voor hij verhuisde naar Californië.

Clark werkte na het college voor korte tijd als kostuumontwerper en illustrator. Hij werkte als  computer animator en hield zich voornamelijk bezig met het maken van videospelletjes. Tijdens zijn 15 jarige loopbaan in de videogame industrie heeft hij bijgedragen tot meer dan 20 spellen.

Beeldhouwen en schilderen zijn altijd een parttime passie geweest voor Clark, maar gedurende de laatste 5 jaar geeft hij zijn volle aandacht besteed aan het maken van kunst. Hij heeft met zijn unieke reeks van beelden urinoirs de wereldwijde aandacht. Tevens is Clark zich gaan bezig houden met het creëren van unieke handgemaakte spoelbakken/wastafels.

Gerelateerde artikelen

8 reacties

kees 6 oktober 2009 - 22:04

Waar zijn deze mooie urinoirs te koop?

Reageer
kees 6 oktober 2009 - 22:04

Waar zijn deze mooie urinoirs te koop?

Reageer
Wilma 7 oktober 2009 - 07:22

Hoi Kees,
Om aan verkoopadressen te komen is het verstandig even te mailen met Clark Sorensen. Zijn mailadres is
clark@clarkmade.com
Succes.
Wilma Korrel

Reageer
Wilma 7 oktober 2009 - 07:22

Hoi Kees,
Om aan verkoopadressen te komen is het verstandig even te mailen met Clark Sorensen. Zijn mailadres is
clark@clarkmade.com
Succes.
Wilma Korrel

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com