You are here: Home » Wonen » Woonbeurs Amsterdam

Woonbeurs Amsterdam

geschreven door testman

De Woonbeurs Amsterdam komt er weer aan! Elk jaar ga ik er weer heen om inspiratie op te doen. Het blijft leuk. Op de woonbeurs staan verschillende woonbladen met hun eigen stands die vaak vol leuke ideeën zitten. Sommige stands, zoals die van bijvoorbeeld 101 Woonideeën, VT Wonen en Ariadne At Home zijn zelfs compleet ingerichte huizen. Erg leuk om een keer te zien!

De Woonbeurs Amsterdam is van 30 september t/m 5 oktober 2008. Als je nu je kaarten online besteld op de website van de Woonbeurs krijg je 20 % korting op de entreeprijs. Je betaalt dan 13,50 Euro. Ook kun je bij de ingang een woonblad naar keuze uitzoeken.

Veel plezier op de woonbeurs.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com