You are here: Home » Shoppen » Sephora

Sephora

geschreven door Constance

Eindelijk, het is zover; de 1e Sephora winkel, is zoals ik al eerder aankondigde, eindelijk in Nederland geopend. (Klik HIER voor dat artikel.)

Afgelopen zaterdag, 14 juni, is bij de V&D in Utrecht de Sephora winkel opengegaan! En op 26 juni volgt de 2e V&D winkel in Groningen (en niet Rotterdam zoals in eerdere berichten bekend is gemaakt), op 3 juli is Amsterdam aan de beurt en op 10 juli Rotterdam. Het is de bedoeling dat er dit jaar nog 6 Sephora’s volgen en het totaal moet eind volgend jaar op 26 winkels, in de V&D, komen. Tevens gaat Sephora de aankomende 3 jaar waarschijnlijk 5 tot 10 ‘eigen’ winkels openen. Ik ga deze week snel even langs om het assortiment te bekijken (ik ben nl. al jaren een fan en koop altijd alles bij Sephora in New York) en de prijzen te vergelijken (want ja, die goedkope dollar). Dus ik hou jullie op de hoogte.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com