You are here: Home » Shoppen » Shirts

Shirts

geschreven door Constance

Ik heb zelf voornamelijk witte en zwarte t-shirts (en ook een aantal grijze) en dat komt omdat dat eigenlijk de basisstukken van je garderobe zijn.

Je kunt nu bij witshirt.nl & zwartshirt.nl allerlei witte en zwarte shirts (voor jezelf, je man/vriend en de kids) bestellen van diverse merken. Zo kun je terecht voor oa. Boss, Snob, American Vintage, Claessens, Dept, Filippa K, Saint Tropez, Schiesser, Birkenstock en Havaianas. Naast witte en zwarte shirts in alle soorten en maten zijn ook allerlei witte en zwarte accesoires (zoals slippers, sjaaltjes, gympen en ondergoed) te bestellen. En je hebt je bestelling binnen 1 werkdag in huis!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com