You are here: Home » Schoenen & laarzen » Ballerina’s

Ballerina’s

geschreven door Constance

Gelukkig is sinds vorig jaar de ballerina (ofwel flatje) weer helemaal terug van weggeweest.

De ‘über’ ballerina is toch echt de London Sole. Deze ballerina’s zijn door Lucy Choi (het nichtje van de bekende schoendesigner Jimmy Choo) wereldwijd bekend geworden in 2002, maar als in 1990 werden London Sole ballerina’s (niet te verwarren met French Sole) al gedragen door Prinses Diana. En wat een leuk detail is: de lowcut heeft geen rechter- of linkervoet, hij vormt zich helemaal naar je voet, net als bij balletspitzen! Je kunt bij ons terecht voor 10 verschillende modellen, deze zijn er natuurlijk in heel veel kleuren, met of zonder (dieren)print. In de VS zijn 4 London Sole winkels (in New York, Miami, Santa Monica en San Francisco) waar nog veel meer modellen te koop zijn. Je kunt online bestellen maar er gelukkig ook steeds meer (schoenen)winkels die London Sole ballerina’s verkopen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com