You are here: Home » Schoenen & laarzen » Oude gympen, hippe gympen

Oude gympen, hippe gympen

geschreven door Constance

Van redactrice Shoecraze.

Ben je die saaie witte gympen zat, maar wil je ze liever niet gelijk weggooien omdat ze toch wel heel erg lekker zitten? Dan kun je ze nu via Artroom laten omtoveren in echte kunstobjecten waar je weer jaren mee over straat kunt!

Kunstenares Sandra Rozendaal uit Haarlem is geïnspireerd door dieren, fantasie en muziek en haar creaties zijn dan ook een bomvolle vrolijke kleurexplosies! Sandra kan je oude gympen weer een nieuw jasje geven. En het leuke is dat je zelf je thema en kleuren kunt kiezen, maar je kunt het ook geheel overlaten aan de expert en je laten verrassen. Neem even een kijkje op de website van Artroom voor meer informatie!

P.S. Toch van plan je schoenen weg te doen? Misschien kun je iemand anders er nog blij mee maken. Hoe? Kijk even op Shoecraze voor leuke tips

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com