You are here: Home » Huis & Tuin » Eric Kuster ontwerpt strandpaviljoen

Eric Kuster ontwerpt strandpaviljoen

geschreven door Constance

Binnenhuisarchitect Eric Kuster heeft weer een nieuw project onder handen genomen, nl. een badpaviljoen.

Het Badpaviljoen in Domburg is van buiten niks veranderd maar heeft aan de binnenkant een transformatie ondergaan. Het 1 Michelinsterrenrestaurant van Ferdie Dolk is een combinatie geworden van stoer en natuurlijk. En heeft Erik Kuster ook rekening gehouden bij het ontwerp met de viskaart dmv. geïntegreerde bakken die gevuld worden met ijs, oesters en verse vis. Ik vind het erg zelf erg mooi uitzien (zowel van binnen en van buiten) alleen ligt Domburg niet naast de deur, dus dat wordt combineren met Hotel Bommeljé ;).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com