You are here: Home » Gadget test » Test: Paraplu op de fiets

Test: Paraplu op de fiets

geschreven door Constance

Onze mannelijke gastblogger Stephan heeft weer een test gedaan voor ladygadgets.blogo.nl, deze keer de Drybike.

Op de fiets door de stad is goed voor het milieu en goed voor je conditie. Nadeel is natuurlijk de regen. Na het testen van de regenbroek, nu de Drybike, een speciaal apparaat om je paraplu vast te zetten op je fiets.

De Volkskrant was negatief over het apparaat. Probleem volgens de tester was de kwetsbaarheid voor wat betreft de wind. Ik kan me daar iets bij voorstellen, alleen mijn oplossing ligt meer voor de hand, de stormvaste paraplu van Senz in combinatie met de Drybike.

De combinatie van de stormvaste Senz en de parapluklem op de fiets zorgt tijdens het fietsen voor verbaasde gezichten op de weg. Door de vorm van de paraplu lijkt het alsof je een aerodynamische superhelm op je fiets hebt. Wanneer het droog is, haal ik de stang eraf, bij regen haal ik deze tevoorschijn, samen met de paraplu. De Drybike is in combinatie met de Senz paraplu een aanrader. Suggestie aan de makers, door de klem komen er krasjes op mijn mooie Senz paraplu, wellicht is een bescherming van rubber een idee?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com