You are here: Home » Gadgets » Luiertas voor vaders

Luiertas voor vaders

geschreven door Constance

Als (as) vader wil je natuurlijk niet dood gevonden worden met de (bloementjes)luiertas van je vrouw of vriendin, en dat hoeft ook niet meer want……

Er is nu de Diaper Dude, een luiertas speciaal voor mannen. (Dus doe net as Brad Pitt, Ben Stiller en Russel Crowe.) De Diaper Dude is 40 cm breed en 35 cm hoog en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Denk aan uni kleuren, maar ook in legerprint en suède en zelfs in een mooie krijtstreep.  En aan alles is gedacht in deze tas; natuurlijk een uitneembaar gewatteerd verschoon-matrasje, clips voor bijvoorbeeld een speen en/of sleutels, tien praktische vakken voor o.a. flesjes, luiers en (heel belangrijk) je mobieltje.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com