You are here: Home » Shoppen » Anti cellulitus programma

Anti cellulitus programma

geschreven door Constance

Heb je ook last van cellulitis op je billen en bovenbenen?

Onder de noemer Actief mooi & gezond heeft Weleda een programma samengesteld dat cellulitus kan verminderen. (De Berken Cellulitus Olie is in Japan door het tijdschrift Biteki zelfs uitgeroepen tot de nr. 1 bij de bestrijding tegen cellulitus!) Wat houdt het Actief mooi & gezond programma precies in: je gebruikt 1x per week de Berken Douchepeeling, voor een mooie, gezonde huid. En daarnaast verzor je ke billen, heupen en bovenbenen twee keer per dag met Berken Cellulitis Olie. Dit is een verzorgende huidolie die de huidstofwisseling ondersteunt. De huid wordt elastischer, zachter, steviger en strakker. Om het afvoeren van afvalstoffen van binnenuit te bevorderen drink je Berken Extract. Berken Extract reinigt en ontslakt je lichaam van binnenuit, verbetert het huidbeeld en vitaliseert en activeert.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com