You are here: Home » Shoppen » Test Fitflops

Test Fitflops

geschreven door Constance

Zoals ik vorige maand al meldde zijn er nu teenslippers (de Fitflop) die ervoor zorgen dat je billen en bovenbenen er strakker uitgaan zien. (Kijk hier voor het artikel.)

Ik heb een testpaar Fitflops thuisgestuurd gekregen en ik moet zeggen ze lopen in ieder geval zeer comfortabel. Je voelt inderdaad dat de middenzool flexibel is (zeker in vergelijking met een ‘gewone’ teenslipper) maar doordat de zool vrij dik is, loopt het zeer gemakkelijk en worden schokken goed opgevangen. Ik ga de aankomende tijd regelmatig op de Fitflops lopen en hou jullie op de hoogte zeker vwb. de strakkere billen en bovenbenen.

UPDATE: Ik loop nu een aantal dagen op de Fitflops en ik voel echt dat mijn billen zich aanspannen terwijl ik loop. En om zeker te  weten of ik me het niet verbeelde heb ik mijn Fitflops uitgeleend aan een vriendin en ook zij voelde meteen wat ik bedoelde. Op zo’n manier ‘train’ je dus onbewust je billen en bovenbenen en je gaat ook gelijk mooi rechtop lopen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com