You are here: Home » Shoppen » Zuurstofbehandeling Nora Bode

Zuurstofbehandeling Nora Bode

geschreven door Constance

Gisteren heb ik de zuurstofbehandeling gehad bij The Body Tuning Clinic in Amsterdam Zuid.

Er wordt gewerkt met de apparatuur van Nora Bode OXYjet Systems. Na de reiniging van mijn gezicht en decolleté, kreeg ik eerst een lichte peeling (de peeling op de boezem rook naar chocolade). Daarna werd er per gedeelte naar de conditie van de huid gekeken en kreeg ik per zone (dus bij de mond- en lachrimpels een ander product dan op de wangen en het decolleté) een ander serum (hyaluronzuur en vitamine A, C en E) opgebracht (dmv. een kwastje), en werd het serum in mijn huid ‘gepuft’. De pufs bevatten zuurstof waardoor de werkstoffen dieper in de huid dringen. Toen mijn gezicht en decolleté  helemaal behandeld waren met de diverse serums en de pufs werd er een waas van zuurstof en werkstoffen verneveld en als laatste kreeg ik een vliesmasker van collageen en kaviaar op mijn gezicht en crèmemasker op het decolleté en een kapje op mijn mond en neus zodat ik pure zuurstof inhaleerde, voor een extra boost. Mijn huid voelde na afloop heerlijk zacht aan, en toen ik vanmorgen opstond waren de ‘rimpels en vouwen’ tussen de borsten ook veel minder zichtbaar. Je kunt deze behandeling ook prima doen als je last hebt van acné of pigmentsvlekken, want daar wordt het serum op aangepast. De behandelingen zijn  geschikt voor vrouwen boven de 30 jaar (3 behandelingen in 2 weken) of voor de rijpere huid (5 behandelingen in 4 weken) of gewoon omdat je huid er uitgeblust en moe uitziet. Er is ook een speciale OXYjet Homeset, compleet met een aantal producten uit de Beauty-Tox verzorgingslijn en een zuurstofapparaat.  

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com