You are here: Home » Gadgets » Tekentablet

Tekentablet

geschreven door Constance

Volgens mijn man ben ik in een van mijn vorige levens MAN geweest want ik ben echt dol op electronische gadgets.

Tijdens de Marathon Dagen vd. Bijenkorf is er een Bamboo Tekentablet in de aanbieding en een vd. voordelen is dat je je muis niet meer gebruikt waardoor je minder kans op RSI krijgt. Verder kan je hele leuke tekeningen maken (bijv. op geuploade foto’s) en kan je ipv. te typen ook documenten schrijven (ik typ alleen sneller dan dat ik schrijf, dus dat is voor mij niet handig) en kan je een handtekening zetten. Ik moet zeggen dat ik eerst heel moest wennen, maar na ong. 2 uur wist ik niet beter. Je kunt de pen personaliseren, zoals de snelheid van het klikken en scrollen, en het rare is dat ik nu ook veel gebruik maak van de ’tab’ toets en de pijlen om naar boven en naar beneden te gaan in teksten, waardoor je je toetsenbord ook optimaler gebruikt. Ik ben razend enthousiast (het tekenprogramma heb ik nog niet gebruikt, kan nl. niet zo goed tekenen. De aanbieding geldt nog t/m as. zondag.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com