You are here: Home » Beauty » Zuurstoftherapie (facelift zonder naalden)

Zuurstoftherapie (facelift zonder naalden)

geschreven door Constance

Ik ben een tijdje geleden op de New Beauty beurs geweest en daar was een vd. ‘hot’ items zuurstoftherapie. Zuurstoftherapie wordt oa. gebruikt voor huidverbetering, verjonging en versteviging (evt. in combinatie met diverse verzorgingende crèmes en producten) en de (Hollywood) sterren zoals Madonna, Gwyneth Palthow, Courtney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Catherina Zeta-Jones, Elle MacPherson, Nicole Kidman, Ivana Trump, Kylie Minoque maken hier dan ook dankbaar gebruik van.

Ik ben uitgenodigd door Nora Bode OXYjet Systems om een keer een ‘anti-aging’ behandeling te krijgen en ik ga hiervoor, vandaag, naar Amsterdam (The Body Tuning Clinic). De behandeling bestaat uit drie onderdelen: als 1e worden de huideigen werkstoffen dmv. een gepulseerde drukinjectie van pure zuurstof in de huid gebracht (zonder naalden) en daardoor wordt collageen en elastine gestimuleerd waardoor rimpels en fijne lijntjes verminderen. De huid wordt oa. ontslakt en gelift. Daarna worden diverse werkstoffen op de huid verneveld en wordt, ten slotte, de behandeling afgesloten met een speciaal masker waarbij je gelijkertijd zuurstof inhaleert met verschillende aroma’s. En het resultaat is gelijk zichtbaar. Jullie begrijpen ik ben razend benieuwd en morgen kan je het uitgebreide verslag van mijn ervaringen lezen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com