You are here: Home » Ladygadgets » Logitech Squeezebox

Logitech Squeezebox

geschreven door Constance
Masters stoel Kartell

Heb je je hele cd-collectie op je pc staan en luister je ook regelmatig naar internetradio?

Dan kan je eigenlijk niet zonder de Logitech Squeezebox Classic. Wij hebben er ook 1 aangeschaft en het is echt ideaal. Je gebruikt je pc/laptop als server (je kunt ook alles uploaden naar een speciale server, daar betaal je US$ 40,- per jaar voor) en je kan de hele dag (draadloos) luisteren naar je eigen muziek of naar je eigen radiostations. Alle radiostations zijn al ingedeeld in verschillende genres en sub-genres. D.m.v. de afstandbediening scroll je heel makkelijk door de diverse menu’s en het aansluiten is een fluitje van een cent. (Bij ons werkte de Squeezebox in ong. 5 minuten.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com