You are here: Home » Eten & koken » Pizzasteen

Pizzasteen

geschreven door Constance

Ik vind diepvriespizza’s niet te eten en maak daarom altijd zelf mijn pizza. Alleen werd soms de bodem een beetje sompig of hij werd te hard.

Nu heb ik mijn pizza(bodem) kunnen perfectioneren en dat allemaal doordat ik nu een pizzasteen (en pizzaschap) heb aangeschaft. Mijn man vond het eerst allemaal maar onzin maar ook hij is helemaal overtuigd. De pizza is veel sneller klaar en de bodem is echt krokant. Je zet de steen in de oven, maakt de bodem klaar en ‘versiert’ de pizza met alle ingrediënten die je zelf lekker vindt, legt de pizza op de pizzaschep (= een onmisbaar attribuut), daarna haal je de warme steen uit de oven, legt de pizza erop en binnen 10 minuten heb je een heerlijke, zelfgebakken pizza. (Natuurlijk kan je ook een diepvriespizza hierop bakken maar dat smaakt toch niet zo lekker.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com