You are here: Home » Design meubels » Cocoon emergency shelter

Cocoon emergency shelter

geschreven door testman

Ooit in een ver verleden ben ik eens op survival geweest in de Ardennen. Een erg leuke ervaring als je het abseilen en tokkelen van een hoge berg wegdenkt. Ik heb namelijk behoorlijk hoogtevrees. Voor mij dus geen echt extreme uitdagingen. Voor wie wel van het echte werk houdt is deze “behuizing” wellicht een aanrader. het is een soort cocoon die je aan bijvoorbeeld een boom kunt hangen en die je beschermt tegen extreme (weers)omstandigheden. Op de site waar ik over deze uitvinding gelezen heb zijn de meningen nogal verdeeld. Het lijkt me inderdaad een goede oplossing als je in slechte weersomstandigheden moet verblijven. Maar wat als je in de hete woestijn hangt? Volgens mij  wordt de cocoon een complete sauna. of zou men daar ook aan gedacht hebben.. Het is in ieder geval  een heel aparte behuizing. Misschien kun je er mee op de camping hangen?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com