You are here: Home » Beauty » Wenkbrauwen

Wenkbrauwen

geschreven door Constance

Het stylen van je wenkbrauwen is helemaal hot, want in navolging van de (door mij zeer geliefde) Anastasia methode heeft nu ook Herome een wenkbrauw styling kit op de markt gebracht.

Herôme Eye Care zorgt er voor dat jij in 6 stappen mooie wenkbrauwen krijgt. Stap 1: zoek dmv. een vd sjablonen het model van jouw wenkbrauw uit en epileer de haartjes in het juiste model. Stap 2: Haal alleen de haartjes onder en tussen de wenkbrauwen weg. Stap 3: Nu borstel je de wenkbrauwen naar boven en je tekent tussen de haartjes hele fijne streepjes met het potlood of de poeder. Stap 4: Nu borstel je je wenkbrauwen weer in model en evt. verleng je ze dmv. het potlood. Stap 5: Fixeer nu met Brow Perfection. Stap 6: Zit een stipje Highlighter Pencil onder je wenkbrauwen en werk dat uit (hierdoor lijken je ogen groter).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com